Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Oproep aan ondernemers centrum Winschoten: Stem vóór 17 februari over de BIZ

- advertentie -

Winschoten – Wethouder Erich Wünker roept de ondernemers op om hun stem uit te brengen over de Bedrijven Investeringszone (BIZ): “Alleen bij een respons van 50% is de stemming geldig en hebben we een goed beeld van het draagvlak voor de BIZ. Daarom hopen we dat zo veel mogelijk stemmen worden uitgebracht.”

- advertentie -

“Ik kan me voorstellen dat zo’n biljet makkelijk even blijft liggen nu er zoveel andere zaken aandacht vragen, vandaar dat we nog eens actief oproepen om de gang naar het gemeentehuis te maken en het biljet in te leveren.” aldus Wünker

Stembiljet
De ondernemers kregen daarvoor een stembiljet toegestuurd. Een aantal stembiljetten werd echter verlaat bezorgd. In overleg met de notaris is daarom besloten om de stemming een week te verlengen tot 17 februari, uiterlijk 17.00 uur.

Diverse Winschoter ondernemers maken zich vanuit de Cityclub Winschoten al enige tijd hard voor de BIZ, als impuls voor een levendig centrum met evenementen zoals: de Nacht van Winschoten, straatartiesten, Waterbei, Duitse Dagen, Sinterklaasintocht, kerstversiering in de straten enzovoort. Met een BIZ kunnen deze evenementen worden bekostigd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button