Economie

Nieuwe woonwinkel in ’t Rond Winschoten “Het is een leuke uitdaging”

- advertentie -

Winschoten –  Eind vorig jaar, tussen de lockdowns door hebben ondernemers Cisca en Hasan hun nieuwe woonwinkel geopend. Het was een lastige start met onder andere lockdowns in de bijzondere tijd, maar ze zetten met veel positiviteit door.

- advertentie -

De nieuwe winkel genaamd: H.C. Woonwinkel, gaat mee met de nieuwste trends op het gebied van wonen, lifestyle, decoratie en accessoires.

Leuke uitdaging
“We begonnen met een webshop vanuit huis, we merkten dat we beiden veel passie hadden voor woonaccessoires en besloten beiden om onze huidige baan op te zeggen en in te ruilen voor deze leuke en nieuwe uitdaging.” vertelt Cisca. “Om ons volledig te richten op de winkel hebben we besloten eerst de webshop offline te halen, we ontvangen onze klanten liever in de winkel in ’t Rond.”

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Zoektocht naar winkelpand
“We besloten op zoek te gaan naar een winkelpand, na meerdere panden bezocht  te hebben, onder andere in de Langestraat, werden we gewezen op een leegstaand pand in winkelcentrum ’t Rond.” Hier hebben ze zich  in november gevestigd. “Na een verbouwing van drie weken hebben we onze deuren kunnen openen.” zegt Hasan trots.

De ondernemers denken graag met de klant mee. “We zien mogelijkheden en willen u graag inspireren om het optimale uit huis te halen.” Naast decoratie en accessoires is er ook keuze uit moderne stoelen, lampen en tafels. Bezorging in Oldambt is gratis, buiten Oldambt is in overleg.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button