Verkiezingen 2022

Verkiezingen 2022: Stempas kwijt of niet ontvangen?

- advertentie -

Oldambt – U ontvangt uw stempas voor de gemeenteraadsverkiezing uiterlijk woensdag 2 maart 2022. Heeft u geen stempas ontvangen of bent u uw stempas kwijt? Dan kunt u, als u op 31 januari 2022 bij de gemeente Oldambt bent ingeschreven, bij de gemeente een vervangende stempas aanvragen.

- advertentie -

Dit kan aan de balie of schriftelijk tot vrijdag 11 maart 17.00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om een nieuwe stempas aan te vragen.

Aanvragen aan de balie
U kunt gedurende onze openingstijden op het gemeentehuis in Winschoten een vervangende stempas aanvragen. Op vrijdag 11 maart is het gemeentehuis tot 17.00 uur open. Vergeet u niet bij uw aanvraag een legitimatiebewijs mee te nemen.

Schriftelijk aanvragen
Lukt het aanvragen met DigiD niet? Dan is het ook mogelijk een schriftelijk verzoek bij de gemeente Oldambt in te dienen. U kunt het formulier opvragen via info@gemeente-oldambt.nl. De gemeente moet uw verzoek uiterlijk op vrijdag 11 maart 2022, 17.00 uur hebben ontvangen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button