Algemeen

Vijf vrijwilligers 25 jaar in dienst bij Ommelander Ziekenhuis

- advertentie -

Scheemda – Vorige week vierden maar liefst 5 vrijwilligers van het Ommelander Ziekenhuis hun 25-jarig jubileum. Tineke Dijksterhuis, Lineke Komdeur, Iety Smid, Eika Mulder en Lies Eefting werken al 25 jaar als gastdame.

- advertentie -

Het jubileum werd gevierd onder het genot van koffie en iets lekkers. Er werden herinneringen opgehaald en de 5 gastdames werden in het zonnetje gezet.

Marjolein Dröge, hoofd Hospitality Ommelander Ziekenhuis: “We zijn ontzettend blij en dankbaar dat deze gastdames nog iedere week in ons ziekenhuis komen. Zij ontvangen onze patiënten met een glimlach, maken hen wegwijs en bieden ook een luisterend oor. Onze vrijwilligers, de gastheren en –dames en de chauffeurs, zijn voor ons goud waard!”

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button