Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Fashion Event Winschoten op 26 maart

- advertentie -

Winschoten  – Het Fashion Event in Winschoten is terug! Op zaterdag 26 maart tonen maar liefst 16 mode ondernemers het winkelend publiek de nieuwste trends op het gebied van mode voor dit voorjaar.

- advertentie -

Dat betekent dat ongeveer 60 modellen de catwalk betreden onder begeleiding van de beats van DJ Roy Nomden. Naast een breed scala aan kleding zullen ook de nieuwste trends op het gebied van brillen verkondigd worden.

Presentatie op de catwalk, welke opgebouwd wordt op het Israëlplein voor ‘t Rond, is in handen van Look-Around.  Zij nemen de bezoekers mee langs al het moois wat op het podium te zien is. Laat je modehart sneller kloppen om 13.30 en 15.00 uur. De shows duren ongeveer 25 minuten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button