Op stap

Zaterdag: Kinderkleding- & Speelgoedbeurs in de Eextahal Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Kinderkleding- & Speelgoedbeurs Oldambt is de nieuwe kids & toys markt die op zaterdag 26 maart van 10:00 tot 15:00 voor het eerst in de Eextahal in Scheemda wordt georganiseerd.

- advertentie -

Op dit nieuwe evenement is plaats voor 75 standhouders. Dus heb je last van overvolle kleding- en speelgoedkasten ruim dan de kinderkleding en speelgoedkast van je kinderen op en kom deze verkopen op onze kids- & toys beurs. Er zijn nog paar tafels beschikbaar, reserveer via deze website een tafel.

Snel samengevat
Wil je eenvoudig en snel wat bijverdienen, vind je weggooien of weggeven zonde, heb je geen zin in verkopen via Marktplaats, wil je veel spullen op 1 dag verkopen, wil je jouw webshop of winkel presenteren aan een live publiek, of heb je gewoon zin in een gezellig dagje uit… noteer dan 26 maart in je agenda.

De entree is vanaf 16 jaar €2,00 maar daar krijg je in het gezellige SportCafé een kop koffie of thee voor terug.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button