Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Nieuwe informatieborden bij het bos op de Houwingaham

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Wethouder Jurrie Nieboer heeft onlangs onder belangstelling van enkele genodigden de nieuwe informatieborden in het Bos op Houwingaham onthuld. De bestaande borden waren onleesbaar geworden en daardoor nodig aan vervanging toe.

- advertentie -

De nieuwe borden zijn in het project gebiedsgerichte aanpak met Jeanette Wiersema en Emmely Schonewille van de Gemeente Oldambt, Harm Arend Meijer van Dorpsbelangen en Franka Waterschoot en Gino Metting als bewoners van Bad Nieuweschans ontworpen.

De nieuwe borden hebben nieuwe layout en foto’s en zijn ook voorzien van een QR code voor uitgebreide informatie. Ook zijn er nieuwe informatieborden gemaakt die geplaatst zijn bij alle ingangen van het Bos op Houwingaham.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button