Op stap

Circus Renz Berlin komt van 7 t/m 10 april naar Blauwestad

- advertentie -

Blauwestad – Circus Renz Berlin is blij om na 2 jaar weer op tournee te kunnen gaan in Nederland met een nieuwe show genaamd “The show must go on”. Volgens de echte Renz Berlin traditie zult u getuige zijn van paarden, honden, kamelen, acrobatiek en nog vele andere artiesten, die u de adem zullen benemen tijdens een twee uur durende show. Een klassiek circus vol met schoonheid en dierenliefde in een hedendaagse voorstelling.

- advertentie -

Het geel/blauwe circuscomplex zal worden opgebouwd aan de Elfenbank, kom kijken naar een van onze voorstellingen op donderdag 7 april om 17.00 uur, vrijdag 8 april om 17.00 uur, zaterdag 9 april om 16.00 uur of op zondag 10 april om 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij de circuskassa tijdens speeldagen (m.u.v. zondag) tussen 11.00 – 12.00 uur of een half uur voor aanvang van de show, helaas is pinnen niet mogelijk.

Voor meer info bezoek onze website www.circus-renz.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button