Regionaal nieuws

Extra bussen vanaf P+R’s rond Groningen naar Bloemenjaarmarkt

- advertentie -

Groningen – Op Goede Vrijdag 15 april vindt van 8 tot 17 uur de traditionele Bloemenjaarmarkt plaats in het centrum van Groningen. Vanaf de P+R terreinen Kardinge, Meerstad, P3 en vanaf Euvelgunne zet Qbuzz extra bussen in. Vertrek- en aankomsttijden van de bussen zijn te vinden op de website van Qbuzz.

- advertentie -

Vanaf P+R Kardinge twaalf keer per uur met de bus naar het centrum
Met Q-link blauw, lijnen 3 en 4 is er acht keer per uur een verbinding tussen P+R Kardinge, Grote Markt, Hoofdstation en P+R Hoogkerk. Tussen P+R Kardinge, Grote Markt en Hoofdstation zijn daarnaast vier extra ritten per uur.

Vanaf P+R Meerstad acht per uur met de bus naar het centrum
Q-link paars lijn 5 rijdt op de route P+R Meerstad – Zuiderdiep – Hoofdstation – P+R Haren vier keer per uur. Er rijden vier extra bussen per uur tussen P+R Meerstad, Zuiderdiep en Hoofdstation. Reizigers voor de Bloemenjaarmarkt kunnen uitstappen bij de halte Zuiderdiep.

Vanaf P+R Euroborg P3 en Euvelgunne acht tot twaalf keer per uur met de bus naar het centrum

Van 9 tot 20 uur rijdt de evenementenlijn 22 van P+R Euroborg P3 via speciale parkeerlocaties op Euvelgunne naar de Grote Markt en terug. Deze lijn rijdt acht tot twaalf keer per uur.

Reis eenvoudig met de OV-chipkaart of koop een P+R kaartje
Reizen van de P+R locaties naar de Grote Markt en terug kan gewoon met de OV-chipkaart. Voor samenreizende personen is het voordelig om een P+R kaartje te kopen. Deze retourkaart kost € 6,- voor maximaal vijf samenreizende personen. De P+R kaartjes zijn te koop bij de speciale kaartverkoopmedewerkers op de P+R terreinen en via de website van Qbuzz.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button