Op stap

Na twee jaar weer een warenmarkt op Goede Vrijdag in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Na een afwezigheid van twee coronajaren is op Goede Vrijdag de warenmarkt weer terug. Zweep Events heeft de organisatie in handen en hoopt er een mooie dag voor te maken. “De belangstelling is groot” zegt Rob Zweep. “Zeker vijftig standhouders zullen in de binnenstad staan.” laat hij weten.

- advertentie -

Veel Duitsers gaan naar Winschoten en naar de bloemetjesmarkt in Groningen. “We hopen dat we vele bezoekers in het centrum van Winschoten mogen verwelkomen, ze markt is voor iedereen!” zegt Zweep. “In Duitsland zelf is alles dicht, daarom komen de oostelijke buren juist naar Nederland om een gezellig dagje uit te hebben.”

‘Duitse invasie’ 
De Winschoter Duitse dagen zijn ondertussen een begrip geworden en er wordt ook wel gesproken van een ‘Duitse invasie’. Het kan daarom ook druk worden op onder andere de toegangswegen naar het centrum. Dit kan tot files leiden, neem zelf ook maatregelen door bijvoorbeeld een andere route te nemen of eerder van huis weg te gaan.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button