Op stap

Zaterdag garage sale in Westerlee

- advertentie -

Westerlee – De buurtbewoners aan de “Kromwaale” in Westerlee, wilden graag een garage sale organiseren. Hierop is de buurtvereniging “Kromwaale” ingehaakt. Helaas kon de garagesale op 9 april niet doorgaan omdat er regen werd voorspeld.

- advertentie -

Daarom wordt de sale nu gehouden op: Op zaterdag 16 april aan de Hoofdweg 163 t/m 207 beide kanten, worden leuke en lekkere dingen verkocht op de inrit van de bewoners die graag mee willen doen.

De buurtbewoners hopen op veel publiek en gezelligheid, dus kom langs! Er staan bordjes met vlaggetjes aan de kant van de weg, waar een garage is opengesteld. Voor de bewoners geldt: Haal uw zolder leeg, ruim de kelder op, dan gaat de verkoop vast top

Garage sale Westerlee
16 april 2002 van 11.00-16.00 uur

Voor meer informatie kijk op de facebookpagina van: Buurtvereniging kromwaale

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button