Algemeen

GGD sluit corona testlocatie in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Veel teststraten in Nederland gaan dicht, zo ook die van de GGD Groningen in Winschoten. Inwoners hoeven bij coronaklachten niet meer naar de teststraat, want zelftesten zijn nu de norm. Test je hierbij positief? Dan is het volgens de Rijksoverheid wel van belang om in isolatie te gaan.

- advertentie -

Het aantal mensen dat naar de GGD ging voor een test, liep de laatste tijd al terug. Maar dit is niet de reden dat de GGD de deuren in Winschoten donderdag ging sluiten. “Onze testlocatie in Winschoten hebben we gesloten na een verzoek van de gemeente Oldambt in verband met een herbestemming. Er wordt nog gekeken naar een alternatieve testlocatie.” laat de GGD weten.

De testlocatie aan de Mr. D.U. Stikkerlaan was de zevende GGD-testlocatie in de provincie Groningen die in december 2020 de deuren opende. De testlocatie in Winschoten maakt gebruik van testkamers. Na het maken van een afspraak kan diegene die zich laat testen zich melden op de afgesproken tijd. Per dag konden er 250 testen worden afgenomen.

Hoeveel testen er in totaal op deze locatie in Winschoten zijn afgenomen is onbekend.

Lees ook: 6.000 coronatesten afgenomen bij teststraat Winschoten (video)

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button