Op stapVideo

TOEEÉT!! Blije gezichten tijdens Truckrun voor mensen met beperking (video)

- advertentie -

Winschoten – Omstreeks 12.45 uur vertrok er vanaf de Havenkade in Winschoten een grote stoet met zeker zo’n 45 vrachtwagens, een brandweerauto en 2 taxi’s. Deze chauffeurs offerden hun vrije dag op om mensen met een (verstandelijke) beperking rond te rijden. De organisatie van deze Winschoter TruckRun lag in handen van Zweep Events.

- advertentie -

De chauffeurs hadden tijdens deze rit van ongeveer 70 kilometer door het Oldambt en Pekela speciale gasten op de bijrijdersstoel, deze kinderen en volwassenen hadden tijdens de rit een brede glimlach op hun gezicht en zwaaiden naar iedereen langs de weg.

Al toeterend gingen ze de weg op, dit trok veel bekijks. De optocht werd ondersteund door stichting verkeersondersteuning.

Bekijk alle foto’s op onze Facebookpagina

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button