Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Bestuurder vlucht na achtervolging met hoge snelheid

- advertentie -

Winschoten – Bij een verkeerscontrole is donderdagmiddag een automobilist op de vlucht geslagen. Op beelden is te zien dat de automobilist voor de politie op de vlucht slaat en onder andere met hoge snelheid over het St. Vitusholt rijdt.

- advertentie -

Agenten kregen de bestuurder in het vizier bij een snelheidscontrole en gaven hem een stopteken. Nadat hij deze negeerde werd de achtervolging ingezet. Volgens politiewoordvoerder Ernest Zinsmeyer reed de auto met hoge snelheid door de meerdere wijken

(lees verder onder de foto)

Foto: Noordernieuws

Uiteindelijk kon de auto tot stilstand worden gebracht in de Zaanstraat tegenover een Kinderopvang. De bestuurder nam vervolgens de benen, waarna de politie een zoekactie opstartte. Twee andere inzittenden werden naar huis gestuurd.

De politie heeft de auto in beslag genomen. De bestuurder is nog steeds spoorloos.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button