Cultuur

Voorstelling Mizzemos georganiseerd door Biblionet Groningen VoorleesExpress Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen woensdag was er een leuke voorstelling in Bibliotheek Winschoten van Mizzemos ‘Vos gaat een stukje rijden’. Er waren gezinnen en vrijwilligers van VoorleesExpress Oldambt en Humanitas Oldambt. Het was een gezellige middag!

- advertentie -

Dankzij de VoorleesExpress krijgen kinderen van 2 tot en met 8 jaar, die moeite hebben met taal, extra aandacht. Vrijwilligers zetten zich in om taalachterstand en laaggeletterdheid terug te dringen.

Er wordt twintig keer bij het gezin thuis gelezen op een vast moment in de week. Het gezin en de vrijwilliger gaan samen op zoek naar leuke manieren om de taalontwikkeling te stimuleren. Er mogen dit jaar 40 trajecten gestart worden in gemeente Oldambt. Zou je mee willen doen aan dit project of wil je meer weten? Ga naar voorleesexpressoldambt@biblionetgroningen.nl of tel: 06-22203227.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button