Incidenten

Door onvoorziene omstandigheden minder treinverkeer

- advertentie -

Winschoten – De treinreizigers moeten rekening houden met vertraging, dit wegens onvoorziene omstandigheden laat vervoerder Arriva weten. Dit geldt voor het traject Winschoten – Groningen. Kijk voor actuele vertrektijden in de reisplanner.

- advertentie -

Vervoerder Arriva kampt nog steeds met de gevolgen van ziekte onder het personeel, waardoor treinen uitvallen. “Het is overmacht. We proberen altijd zo veel mogelijk om wel te blijven rijden, maar dat lukt helaas niet altijd. Het is vervelend voor de reizigers.” liet Arriva eerder al weten.

Aanpassing
Vanaf maandag 2 mei past Arriva voorlopig haar dienstregeling aan op een aantal trajecten, waaronder het traject Groningen-Winschoten. De aanpassingen zijn nodig om het tijdelijke hoge ziekteverzuim op te vangen onder de medewerkers van Arriva.

Hierbij houdt Arriva zoveel mogelijk rekening met de bereikbaarheid richting de stad Groningen in verband met Operatie Julianaplein.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button