Sport

Handbalvereniging Blue Stars speelt 15 mei kampioenswedstrijd tegen SVBO

- advertentie -

Winschoten – Zondag 15 mei spelen de meiden van handbalvereniging Blue Stars C 1 een heuse kampioenswedstrijd tegen SVBO. Blue Stars staat tot nu toe ongeslagen boven aan de ranglijst met 20 punten uit 10 wedstrijden, de uitwedstrijd tegen SVBO werd in Barger Oosterveld gewonnen maar dit ging niet met een bepaald gemak!

- advertentie -

15 mei is dus de return in de sporthal te Winschoten, het belooft een ware kraker te worden. Zal de talentvolle lichting van Blue Stars het lukken om voor de 3 e keer achter elkaar kampioen te worden? Iedereen is van harte uitgenodigd.

Zondag 15 mei 9.45 uur Sporthal Stikkerlaan
Blue Stars C – SVBO C

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button