Economie

Moederdag winactie bij Bootverhuur Blauwestad

- advertentie -

Midwolda –Jouw moeder op Moederdag éxtra in het zonnetje zetten? Dan hebben we goed nieuws. Bootverhuur Blauwestad geeft namelijk 2 uur varen in  een 6-persoons sloep of elektrosloep weg! Een super origineel Moederdag cadeau, toch?

- advertentie -

Bootverhuur Blauwestad gevestigd aan de Strandweg 1 (Jachthaven) in Midwolda verhuurt motorboten, sloepen, zeilboten, kano’s en SUPs in Blauwestad en Midwolda aan het Oldambtmeer in de provincie Groningen.

Wil jij kans maken op dit toffe cadeau voor jouw moeder? Ga dan naar de Facebookpagina van Bootverhuur Blauwestad, of zie het onderstaand bericht. Direct zeker zijn van een origineel cadeau? Huur dan een boot naar keuze via de website.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button