Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
CultuurSport

Leerlingen uit Oldambt scoren met: ‘Scoor een Boek!’

- advertentie -

Oldambt – Biblionet Groningen en FC Groningen hebben de handen weer ineengeslagen de afgelopen weken om het leesplezier op basisscholen te bevorderen.

- advertentie -

In 10 weken tijd hebben leerlingen van verschillende scholen uit gemeente Oldambt zoveel mogelijk boeken gelezen. FC Groningen-speler Mo El Hankouri heeft de kinderen via video’s met leuke opdrachten gemotiveerd om te gaan lezen.

Dinsdag 17 mei was het ‘fluitsignaal’. Op sportpark d’Oosterd te Scheemda is het programma sportief afgesloten met verschillende activiteiten. Dhr. Borchers, projectleider van Omnisport in gemeente Oldambt, heeft de ochtend geopend en gaf nog leuke boekentips. Daarnaast werd bekend gemaakt hoeveel boeken er in totaal zijn gelezen in gemeente Oldambt.

Door de deelnemende leerlingen zijn maar liefst 2368 boeken gelezen! KC de Uilenburcht, GBS de Leilinde en SBO Delta hebben een bal van FC Groningen gewonnen omdat zij de meeste boeken per leerling hebben gelezen. Het was een sportieve en gezellige ochtend!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button