Gemeente

Platina echtpaar Beishuizen-Kiewiet uit Beerta zeventig jaar getrouwd

- advertentie -

Beerta – Afgelopen dinsdag, 31 mei, vierde het echtpaar Beishuizen-Kiewiet hun zeventig jarig huwelijk. Wethouder Jurrie Nieboer ging bij het echtpaar op visite en bracht zijn felicitaties over aan het gelukkige paar.

- advertentie -

De heer Grieto Beishuizen (96) is geboren in Meeden, mevrouw Beishuizen-Kiewiet (88) is geboren in Beerta. Het was op de kermis in Meeden dat ze elkaar ontmoetten. Meneer Beishuizen bracht mevrouw veilig naar huis. “Ik moest hier wel even aan wennen” vertelt mevrouw. Het echtpaar gaf elkaar het ja-woord op 31 mei 1952.

Geheim van het huwelijk? “Geven en nemen!” zegt mevrouw vastbesloten. Intussen hebben ze 4 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen. Meneer Beishuizen heeft eerst gewerkt in de steenfabriek Van Bergen in Heiligerlee, daarna was meneer werkzaam bij Philips.

Ze woonden eerst in Meeden, maar verhuisden later naar een woning in  Heiligerlee. Momenteel wonen ze nog volledig zelfstandig in Beerta.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button