Sport

VV Nieuweschans stopt met SJO Kroonpolder

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Het bestuur van VV Nieuweschans heeft het samenwerkingsverband SJO Kroonpolder en SV Drieborg met onmiddellijke ingang beëindigd. Oorzaak is dat de afgesproken deal dat jeugdspelers na hun juniorentijd gaan spelen bij één van de beide verenigingen.

- advertentie -

Dat wil zeggen dat jeugdspelers van Drieborg gaan spelen bij de senioren van SV Drieborg en de spelers van Nieuweschans gaan spelen bij de senioren van VV Nieuweschans.

“De praktijk lijkt echter weerbarstiger. Spelers kiezen na hun juniorentijd nagenoeg allemaal voor Drieborg. Voor VV Nieuweschans ontstaat op deze wijze een zeer onwenselijke situatie. Het bestuur van SV Drieborg heeft laten weten dat een samenwerking richting de senioren te overwegen over 10 à15 jaar.” aldus het  bestuur van VV Nieuweschans.

“Dit is voor VV Nieuweschans, gezien de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, geen realistisch voorstel”. vervolgen ze.

Het hele bericht is in de onderstaande foto te lezen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button