Gemeente

Wethouder Wünker brengt bezoek aan ‘jarig’ Repaircafé

- advertentie -

Winschoten – In de Boschpoort te Winschoten is donderdagmiddag gevierd dat het Repaircafé 1 jaar bestaat. Wethouder Erich Wünker is deze middag een kijkje komen nemen bij alle activiteiten die er plaatsvinden.

- advertentie -

Eens per maand is dit repaircafé geopend en al veel mensen zijn er met hun kapotte wat kleinere huishoudelijke apparaten of elektrische gereedschappen er naar toe gegaan om deze te laten repareren. Men kan er ook terecht voor kleinmeubelen, naaimachines, lampen etc.

Als het kan worden deze allemaal door vakkundige vrijwilligers gerepareerd. Het Repaircafé is geopend elke eerste donderdag van de maand van 13:00 tot 16:00 uur.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button