Economie

SPAR Winschoten opent winkel na grondige verbouwing

- advertentie -

Winschoten – Wie de SPAR in Winschoten kent, zal de volgende keer als die naar binnen loopt even moeten wennen. Na jaren lang dezelfde indeling te hebben gehad, is de winkel de afgelopen 2 weken grondig onder handen genomen.

- advertentie -

Alles is uit de winkel gehaald. Nadat de vloer opnieuw is gelegd kon de kersverse ondernemer Sven Nicolai beginnen met het herbouwen van de winkel. “We gaan ons inzetten op ‘Foodservice’, hierbij kan je denken aan vers belegde broodjes, wraps en salades. Ook hebben we een zithoek gecreëerd met onder andere koffie.”

“Bij binnenkomst zie je gelijk de vernieuwde verscounter, het stralende middelpunt van mijn winkel. Je kunt hier op elk moment van de dag van versbereide producten genieten.”

Foto: OldambtNu.nl

De winkel heeft met de nieuwe formule meer aandacht voor gemaksartikelen en snelheid & service. Met de zelfscan hoef je niet meer te wachten aan de kassa. Daarbij is er ook een PostNL pakketpunt en een geldopnameautomaat.

“Ik ben trots op wat ons team heeft neergezet. We ontvangen klanten vanaf vandaag met veel plezier in onze nieuwe winkel.” aldus Sven.

Lees ook: SPAR Winschoten wordt overgenomen door nieuwe ondernemer

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button