Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Draagvlakonderzoek zonnepark Eekerpolder

- advertentie -

Scheemda – In de gemeente Oldambt is een initiatief voor een zonnepark in de Eekerpolder in Scheemda. Zonnepark Eekerpolder is een initiatief van Coöperatie Eekerpolder en Solarfields. De locatie voor zonnepark Eekerpolder ligt in twee gemeenten: Midden-Groningen en Oldambt.

- advertentie -

De gemeente Midden-Groningen heeft al een vergunning afgegeven. Dit deel van zonnepark Eekerpolder wordt in ieder geval gerealiseerd. Er is een vergunning bij gemeente Oldambt aangevraagd voor het andere gedeelte.

Zonnepark Eekerpolder wordt circa 160 hectare groot, waarvan 90 hectare in de gemeente Oldambt ligt. Draagvlak is één van de aspecten waarmee de gemeente rekening houdt bij de uiteindelijke beslissing over het verlenen van de vergunning. Daarom is aan onafhankelijk onderzoeksbureau Enneüs opdracht gegeven tot het uitvoeren van een draagvlakonderzoek. Alle inwoners van Heiligerlee, Scheemda en Westerlee ontvangen begin week 27 (4 t/m 10 juli 2022) een uitnodiging om deel te nemen aan een enquête, die zal zijn bijgevoegd.

Deelname is vrijwillig en anoniem. Tot en met 22 juli kan de enquête worden ingevuld. Voor vragen over het onderzoek kunt u contact opnemen met Enneüs via helpdesk@enneus.nl. Op werkdagen tussen 9.00 en 17:30 uur kunt u bellen met (050) 205 30 48.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button