Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Feest4Daagse Heiligerlee: zaterdag (programma)

- advertentie -

Heiligerlee Feestcommissie ‘De Kloosterboertjes’ geeft dit jaar ook weer een enorm feest, en niet op 1 dag… maar maar-liefst op 4 dagen. Namelijk dit weekend! Bekijk de website voor alle informatie.

- advertentie -

De zaterdag is vol gepland met allerlei activiteiten voor jonge en oudere inwoners van ons dorp. Het staat in het teken van spel, amusement en muziek. Op de zaterdagmorgen en middag gaat een groep enthousiaste vrijwilligers iets leuks organiseren voor alle jeugd tot en met groep 8. Het programma is als volgt ingedeeld:  

Programma zaterdag 9 juli
10.00 – 12.00 uur: Speurtocht (voor kinderen t/m groep 4)
Tijdens deze ochtend voor de allerkleinsten gaan we een speurtocht doen door het bos. Onderweg gaan we op zoek naar allerlei circus figuren die een spel voor ons klaar hebben staan. Bij elk spel is een puzzelstukje te verdienen. Speur je met ons mee? Kom gezellig samen met papa, mama, opa of oma, want het belooft een waar avontuur te worden.

Opgeven niet meer mogelijk. 

13.00 – 16.00 uur: Spellencircuit (voor kinderen van groep 5 t/m 8)
’s Middags draait alles om samenwerken tegen de tijd. Het doel van deze middag is om in teams zoveel mogelijk punten te verdienen bij uiteenlopende spelletjes. Zo is de Escaperoom terug van weggeweest met natuurlijk een nieuwe code om te kraken. Daarnaast worden er spelletjes gespeeld als Hippo Hap, Sokkenchaos, Mega Jenga en het welbekende Letterpakkenspel. Denk jij met jouw team de meeste punten te kunnen verzamelen?

Opgeven niet meer mogelijk.

20.00 – 01.30 uur: Feestavond
PROOST! neemt jou mee naar de gezelligste kroeg van Nederland!  Elke feesttent of festival wordt binnen 1 minuut omgetoverd tot één grote stamkroeg! Laat de tap maar stromen en ga samen met jouw vrienden compleet uit je dak tijdens een feest der herkenning! 

In een onnavolgbare show met de grootste hits, en niet te vergeten een explosie aan Special Effects word je kéér op kéér verrast! Zingen alsof je leven ervan afhangt!  Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen!  We maken vrienden voor het leven!  Daar moet op gedronken worden! PROOST! 

Helaas moeten we jullie melden dat het optreden van Stef Ekkel morgen tijdens de feestavond niet doorgaat i.v.m. ziekte.
Niet getreurd daarentegen gaat Johnny Romein voor ons een André Hazes tribute act verzorgen. Dus spaar je stem, want dat wordt morgen meezingen!

De feesttent gaat om 20:00 uur open.
Aanvang is 20.30 uur
Entree is  10,00 in de voorverkoop en € 12,50 aan de kassa. 

Voorverkoop bij Dierenspeciaalzaak Buze te Heiligerlee, Café “De Gieterij” te Heiligerlee, Primera Kiewiet te Winschoten of bij één van de bestuursleden. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button