Sport

Oldambtster Jan Martin Koetje trainer Oldambtster Boys

- advertentie -

Nieuw Scheemda – 8 juli zijn de competitie indelingen voor de A-categorie bekend geworden. In de zaterdag vijfde klasse F zijn veel clubs uit Oost-Groningen ingedeeld met daartussen een nieuwe club voor het zaterdagvoetbal: Oldambtster Boys uit Nieuw-Scheemda.

- advertentie -

De dorpsclub stelde onlangs Jan-Martin Koetje aan als hoofdtrainer van de zaterdagafdeling. De jonge talentvolle trainer, die afgelopen seizoen zijn UEFA C haalde, komt over van VVK uit Groningen waar hij op dit moment trainer en voorzitter is. De geboren Kloosterholtjer speelde in het verleden voor Heiligerlee, Westerlee en Oldambtster Boys waarna hij 10 jaar geleden naar Groningen verhuisde.

Over een aantal weken gaat de trainer weer naar Oldambt verhuizen. De nieuwe trainer heeft zin in zijn nieuwe uitdaging en is blij met de competitie indeling. Jan-Martin geeft aan uit te kijken naar de wedstrijd met zijn oude club Westerlee. Maar ook regionale wedstrijden als die tegen SC Scheemda, BATO, Wagenborger Boys en VVS zijn natuurlijk prachtige affiches.

Het dorp is aankomend seizoen vertegenwoordigt in de zaterdag en in de zondag standaard klasses. Uniek voor een dorp met 350 inwoners.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button