Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Festival Hongerige Wolf geopend door nieuwe directeur

- advertentie -

Hongerige Wolf – Afgelopen vrijdagavond heeft de nieuwe festival directeur Jan Gerbrand Krol de opening verricht van Festival Hongerige Wolf. Het festival vindt voor de 10e keer plaats in het gelijknamige dorpje. Na de opening van Krol was er een spetterend optreden van Neo-Fanfare 9×13.

- advertentie -

Burgemeester Cora-Yfke Sikkema en wethouder Jurrie Nieboer namen ook een kijkje bij het evenement. “Prachtig dat dit evenement weer kan plaats vinden, voor wie nog heen wilt, er zijn nog kaarten.” aldus Nieboer. “Op de tijdelijke camping staan 900 tenten opgesteld, mooi om dit te zien.”

Het festival staat bekend om een breed en origineel programma. Het uitgangspunt is kwaliteit en jong talent. Van pianoconcert onder de sterrenhemel tot live hiphop en van theatrale wandeling tot aan een bruisend nachtprogramma.

Tickets voor het festival zijn te koop via: www.festivalhongerigewolf.nl/tickets.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button