Sport

Jolein Boom wint in 1 maand meerdere prijzen met de ID-Cycling/G-sport

- advertentie -

Finsterwolde – Jolein Boom uit Finsterwolde deed van 10 t/m 13 juni mee aan de Nationale Special Olympics in Twente en wist daar als snelste dame overall, 2 keer goud (2,5 & 5km tijdrit) en 1 keer zilver (25km gemengde klassen met de heren) te winnen.

- advertentie -

Tijdens het NK criterium in Breda op 26 juni behaalde ze het felbegeerde rood, wit, blauw in de categorie KNWU ID-Cycling/G-Sporten en deed dit afgelopen vrijdag 8 juli in Deventer ook tijdens het NK -tijdrijden in de klasse Junioren dames.

Boom is ingeloot samen met Rosalie Witsel en Danny Hadderingh (haar team genoten bij de Meteoor Assen/Roden) om in 2023 mee te doen aan de Special-Olympics Worldgames Berlin.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button