Sport

Samenwerking Factor-5 en Sportcentrum Nico Jager in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Een paar maanden geleden zijn Lars Straatman van Factor-5 en Alkie Weerts van het sportcentrum om tafel gegaan om het sporten voor bewoners van Factor-5 mogelijk te maken. Factor-5 is een zorgverlener die met name gespecialiseerd is in het bieden van begeleiding aan jongeren en jongvolwassenen tot en met 23 jaar. Factor- heeft meerdere vestigingen, eentje daarvan bevindt zich aan de Hoorntjesweg in Winschoten.

- advertentie -

Samenwerkingsovereenkomst
Het overleg heeft geresulteerd in een Samenwerkingsovereenkomst. Jongeren van Factor-5 komen sporten bij de sportschool en trainen aan de hand van hun Persoonlijk FITplan. Er is gestart met een informatieavond, waarin uitleg is gegeven over het reilen en zeilen in de sportschool, een rondleiding enz. In de daaropvolgende weken zijn individuele intakes gevoerd en zijn afspraken gemaakt voor het uitleggen van de eigen trainingsschema’s.

Zowel instructeur Ricardo Schuitema, die het aanspreekpunt is voor deze groep, als de begeleiders en sporters zijn enthousiast over deze aanpak. De sporters kennen elkaar natuurlijk goed en treffen elkaar dagelijks, waardoor ‘sport’ een onderwerp geworden in de woongroep. Ze kunnen bij elkaar te rade gaan en/of samen trainen: win-win!

Totaalaanbod
Zo blijkt weer dat het sportcentrum een totaalaanbod heeft dat past bij ieder sportief doel. Of het nu gaat om serieuze conditietraining, het aanleren van een andere leefstijl, afvallen, of met elkaar trainen vanwege de sfeer en het plezier… het kan allemaal. De teamleden van Nico Jager staan klaar om haar sporters te ondersteunen en te stimuleren wanneer het even tegenzit!

Wilt u ook eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor samenwerking of bedrijfsfitness voor uw medewerkers? Stuur dan een mail naar info@sportcentrumnicojager.nl en wij hemen contact met u op!

Meer informatie over Factor-5 is te vinden op de website: www.factor-5.nl!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button