Algemeen

Derde subsidieronde Verduurzaming en Verbetering Groningen

- advertentie -

Oldambt – De subsidieregeling Verduurzaming en Verbetering Groningen (VVG) van €10.000 gaat in Oldambt vanaf 31 augustus open voor wie er nog geen gebruik van heeft gemaakt.

- advertentie -

Inwoners van Oldambt in het postcodegebied waar de waardedalingsregeling geldt (9942, 9943, 9944) of eigenaren van woningen met de postcode 9679, 9681 en 9682 kunnen een aanvraag indienen.

Aanvragen vanaf 31 augustus via SNN
Inwoners van Oldambt kunnen vanaf 31 augustus hun aanvraag indienen bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Ga voor informatie en aanvragen naar de website van SNN.

Voldoende subsidiebudget en tijd
Voor de derde en laatste subsidieronde is voldoende budget beschikbaar. Ook is er voldoende tijd om rustig een aanvraag te doen (tot 2026). Iedereen die in aanmerking komt, krijgt daarmee de mogelijkheid om deze subsidie aan te vragen. Na het indienen van de aanvraag krijgen inwoners binnen 13 weken te horen of hun aanvraag is goegekeurd.

Achtergrond
De subsidie VVG is bedoeld voor particuliere huiseigenaren in het aardbevingsgebied, die op 6 november 2020 geen onderdeel waren van het versterkingsprogramma van de NCG. De subsidie is onderdeel van de bestuurlijke afspraken die door Rijk en Regio zijn gemaakt op 6 november 2020.

Met deze subsidie kunnen eigenaren achterstallig onderhoud verrichten en hun woning verduurzamen en verbeteren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button