Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Onbekenden slopen bankje bij hertenkamp Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Er zijn wederom opzettelijke vernielingen gepleegd rondom het hertenkamp in Scheemda. Deze keer moesten één van de geplaatste banken het ontgelden. Dit is niet de eerste vernieling, het hekwerk moest er ook al een  paar keer aan geloven.

- advertentie -

“Pure vernielzucht, dat is het en totaal geen besef wat ze hier weer anderen mee aan doen. De ouderen van Nieuw Vredenhoven, die hier heel vaak even plaats nemen, tijdens een wandeling, konden hier heerlijk in de schaduw zitten.” laat het bestuur weten.

“Het beton is er met een hamer of zoiets afgeslagen, anders kregen ze de plank er niet af.” Mogelijk zijn de vernielingen vorige week vrijdag gepleegd. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button