Incidenten
Veel gelezen

Politie pakt twee mannen op met bijl na vandalisme

- advertentie -

Scheemda – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen opgepakt. De twee waren met een bijl onder andere op een picknickbank aan het inslaan. Dit voorval gebeurde op het schoolplein bij de Brede School, De Zwerm, in Scheemda.

- advertentie -

Voorbijgangers zagen de twee op het plein met een bijl en vertrouwden het niet. Zij schakelden de politie in. De politie kon dankzij een goed signalement de twee in de omgeving staande houden. Toen zij ook nog de bijl aantroffen was het plaatje compleet.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

“De twee verdachten zijn door de agenten aangehouden voor openlijke geweldpleging. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau waar ze zijn verhoord. Het gaat om een 34-jarige man en een 22-jarige man, beiden uit Scheemda.” laat de woordvoerder van de politie weten.

“Wij danken de melder voor het bellen naar 112, dit doe je bijvoorbeeld als je of iemand anders dringend medische hulp nodig heeft. Bij brand. Of als je getuige bent van een strafbaar feit zoals nu.”

Vorig weekend was er ook vandalisme bij het hertenkamp in Scheemda. Hier werd ook een bankje gesloopt, of beiden gevallen met elkaar te maken hebben is onbekend.

Lees ook: Onbekenden slopen bankje bij hertenkamp Scheemda

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button