Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Fotoserie: Waterbei straattheaterfestival van start met parade

- advertentie -

Winschoten –  Met een heuse parade ging vrijdagavond in Winschoten Waterbei van start. Het spektakel werd bij Theater de Klinker geopend door burgemeester Cora-Yfke Sikkema.

- advertentie -

Alle deelnemers gingen via een route vanaf het Oldambtplein, door de Langestraat naar het Marktplein. Er stonden enorm veel toeschouwers langs de route te bekijken. Op het plein zelf werden enkele acts uitgevoerd en kon men gratis poffertjes krijgen. De avond werd muzikaal afgesloten door coverband Toosst.

Programma zaterdag
Vandaag zijn tussen 11.00 en 16.00 uur op twaalf locaties in het centrum imponerende en uitermate gevarieerde acts te zien.  De dag wordt in Blauwestad vanaf 21.30 uur afgesloten met een spectaculaire act van Theater Tol uit Antwerpen met om 22.15 uur een spetterend vuurwerk.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button