Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Ziegler gaat 75 brandweerauto’s leveren aan Veiligheidsregio in Gelderland

- advertentie -

Winschoten – Ziegler Brandweertechniek B.V. heeft de opdracht gekregen voor levering en opbouw van vijfenzeventig blusvoertuigen. Het gaat om de vervanging van blusvoertuigen gedurende de looptijd van in totaal vier jaar. De mantelovereenkomst omvat drie type voertuigen met specifieke doeleinden.

- advertentie -

In de regio Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland zijn verspreid over 22 gemeenten in totaal 56 brandweerkazernes actief. Zij dragen zorg voor de dagelijkse gang van zaken. De brandweer op regioniveau zorgt onder andere voor de voorbereiding op rampen en calamiteiten. Zij doet dit met de GHOR (geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen), politie en gemeenten. In het gebied wonen op een oppervlakte van 3.000 km2 ruim 870.000 mensen.

(lees verder onder de foto)

Nieuwe arbeidsplaatsen Ziegler Winschoten
Ziegler is zeer verheugd met deze prachtige order. De orderportefeuille van Ziegler Brandweertechniek is de komende jaren goed gevuld. In de afgelopen periode heeft Ziegler verschillende mooie opdrachten mogen ontvangen die op diverse posities in het bedrijf nieuwe arbeidsplaatsen opleveren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button