Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Kloosterbrug gaat na acht weken weer open

- advertentie -

Winschoten – Eindelijk, het is zover… de Kloosterbrug gaat aanstaande vrijdag weer open, dit met grote vreugde van weggebruikers. De Provincie Groningen laat weten aan OldambtNu.nl dat de werkzaamheden vrijdag aan het einde van de middag zijn afgerond. Hiermee zit de afsluiting van acht weken erop.

- advertentie -

De Kloosterbrug kreeg van de provincie Groningen een grote onderhoudsbeurt. De brug is schoongemaakt en heeft een nieuwe verflaag gekregen. Het asfalt op de brug is vervangen, houten geleiders voor schepen zijn vervangen en het beton is gerepareerd.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

De werkzaamheden waren sterk afhankelijk van weer en temperatuur, daarom moest de brug 2 maanden dicht. De afsluiting zorgde afgelopen tijd voor extra drukte bij knooppunt Blauwe Roos en door het dorp Heiligerlee.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button