Politiek

SP Oldambt in actie voor meer koopkracht

- advertentie -

Oldambt – Steeds meer mensen komen in de problemen door de gestegen kosten voor energie, boodschappen en tanken. Bijna één op de tien kinderen leeft volgend jaar zelfs in armoede, heeft het CPB onlangs bekend gemaakt.

- advertentie -

Terwijl de winsten van grote bedrijven torenhoog zijn, stijgende de kosten voor mensen en blijven de inkomens achter. De SP in Oldambt is daarom een campagne begonnen voor meer koopkracht. Volgens de partij moeten de kosten omlaag en de inkomens omhoog.

Fractie voorzitter Harma Nobbe en afdelingsvoorzitter Bert Schaak: “Op 17 september is het Prinsjesdag Protest in Den Haag. Dat is hét moment om in actie te komen voor meer koopkracht. Het kan toch niet dat het kabinet voor dit jaar niks meer kan doen om mensen te helpen. De winter staat voor de deur en heel veel mensen zitten straks in de kou, dat kan echt niet.”

Het Prinsjesdag Protest start om 13:00 uur op de Koekamp, vlakbij het centraal station in Den Haag. Vanuit verschillende plekken in het land heeft de SP gratis bussen beschikbaar gesteld. Voor mensen die vanuit mee willen reizen naar Den Haag op 17 september kunnen zich aanmelden via sp.voorzitter@outlook.com.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button