Gemeente

Aanleg hemelwaterriool zorgt voor wegwerkzaamheden in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – In verband met de aanleg van een hemelwaterriool is de Stationsstraat in Scheemda, ter hoogte van de Dwarslaan, vanaf maandag 19-9 tot en met vrijdag 23-9, afgesloten voor doorgaand verkeer. Voor fietsers en voetgangers is er wel doorgang mogelijk, wel wordt verzocht dit lopend te doen. Voor het overige verkeer is er een omleiding ingesteld.

- advertentie -

Daarnaast is de Dwarslaan in Scheemda vanaf maandag 19-9 ook afgesloten voor doorgaand verkeer. Het gaat hier om het wegvak tussen de Stationsstraat en de Esbörgstraat. Hiervoor wordt geen omleiding ingesteld. Deze werkzaamheden nemen ca. 7 werkweken in beslag.

Er wordt gefaseerd gewerkt vanaf de Stationsstraat richting.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button