Incidenten

Politie zoekt getuigen van meerdere inbraken in Oldambt

- advertentie -

Oldambt – In Nieuwolda en Nieuw Scheemda is vorige week een aantal keren ingebroken. In Nieuwolda betrof het een landbouwschuur, in Nieuw Scheemda een boerderij en een woning. Bij een van de inbraken werd een kluis met daarin een aantal documenten gestolen.

- advertentie -

Bij de inbraak in de woning aan de Hamrikkerweg in Nieuw Scheemda verdween een elektrische fiets. De dader heeft vermoedelijk in het huis overnacht. Het zou kunnen dat iemand dinsdag of woensdag in de omgeving iemand op deze damesfiets heeft gezien.

De politie hoort dat uiteraard graag. Mocht u op andere wijze iets weten krijgen zij ook graag een telefoontje van u. Ze zijn te bereiken op 0900-8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button