Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Riek van der Wal kort na haar man Henk overleden

- advertentie -

Winschoten – Drie dagen na de dood van haar man Henk (74) is zaterdag Riek van der Wal (85) overleden. De Winschoters genoten tientallen jaren grote bekendheid in de provincie Groningen als ondernemersechtpaar.

- advertentie -

Van der Wal was onder meer de baas bij Taxi De Grooth in Winschoten, busonderneming GADO, werkvoorzieningsschap Synergon en theater De Klinker in Winschoten. Hij was van juni 1993 tot eind 1996 samen met Wim Everards voorzitter van FC Groningen.

Het echtpaar Van der Wal wordt woensdag in Winschoten in besloten kring begraven.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button