Economie

Succesvolle opening van verbouwde PLUS Giethoorn Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Na een intensieve verbouwing is de vernieuwde PLUS Giethoorn aan de Jachtlaan in Winschoten weer open. PLUS Giethoorn is maar liefst 3 weken gesloten geweest voor de ingrijpende verbouwing. Zelfs de winkelwagentjes en mandjes zijn aangepast voor de zelfscanners.

- advertentie -

Tijdens de verbouwing konden mensen toch online hun boodschappen bestellen en thuisbezorgd krijgen, maar zelf winkelen in je eigen buurtsuper is toch wel het fijnst. En daar werd op de openingsdag weer volop gebruik van gemaakt, met mooie openingsacties zoals kans op een gratis minuut winkelen.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

De klanten waren vol lof over de mooie winkel, de lekkere openingstaartjes werden gewaardeerd. Eigenaar Sander Giethoorn is blij dat de klanten voor en tijdens de verbouwing zo mee leefden. “Op onze Facebookpagina konden de mensen de verbouwing een beetje volgen en de reacties waren zo mooi om te lezen. Ook het feit dat je als buurt supermarkt gemist wordt, blijkt dat we een belangrijke rol vervullen.”

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button