Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Woezel & Pip Sing-a-Long in Cultuurhuis de Klinker

- advertentie -

Winschoten – Maak je klaar want de vrolijkste en liefste hondjes komen terug naar het theater! In samenwerking met Dromenjager presenteert Van Hoorne Entertainment de vrolijke familieshow, Woezel & Pip Sing-a-Long! Woezel en Pip reizen met hun vriendjes heel Nederland door om er samen met het publiek één groot muzikaal meezingfeest van te maken.

- advertentie -

Samen met het publiek richten ze de allerleukste club ooit op: De vriendjesclub. En bij de vriendjesclub is het altijd feest! Op zondag 9 oktober zijn zij te zien in Cultuurhuis de Klinker.

Woezel en Pip hebben een goed idee! Hoe leuk zou het zijn om samen met alle vriendjes een band op te richten?  Ze vragen Buurpoes, Charlie en het publiek om mee te doen en ze gaan met zijn allen repeteren. Helaas blijkt het opzetten van een goede band moeilijker dan gedacht. Is alleen repeteren wel genoeg om een goede band op te zetten? Zou het ze lukken om er een groot muziekspektakel van te maken?

Tijdens deze voorstelling vol highlights zingen en dansen de allerkleinsten mee met de leukste en vrolijkste liedjes van Woezel & Pip. Stilzitten is absoluut geen optie, want De Vriendjesclub Band speelt de bekendste hits!

 Sluit je aan bij de Vriendjesclub
Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en sluit je aan bij de vriendjesclub door een pagina uit het vriendenboekje in te vullen! Na afloop van de voorstelling komen Woezel en Pip terug naar de foyer om met al hun vriendjes op de foto te gaan.

 Op zondag 9 oktober 2022 om 14.00 uur is de Woezel & Pip Sing-a-Long te zien bij Cultuurhuis De Klinker, Winschoten. Kijk voor kaartjes voor deze voorstelling op www.indeklinker.nl.  Meer informatie over deze voorstelling is te vinden op www.vanhoorne.com/woezelenpip.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button