Op stap

Fotoserie: Drukte in Winschoten tijdens ‘Dag van de Duitse Eenheid’

- advertentie -

Winschoten – 3 oktober de Dag van de Duitse Eenheid. Vele Duitsers komen naar hartje Winschoten om hun vrije feestdag te vieren. Niet alleen de Duitse maar ook de Nederlandse bezoekers komen hier steeds meer op af, want iedereen is natuurlijk van harte welkom!

- advertentie -

Ook dit keer lag de organisatie in handen van Zweep Events. Ze hadden weer van alles uit de kast gehaald om voor jong en oud een leuke dag te maken. Zo was er een braderie, muziek, rommelmarkt en kon ook de entertainment niet te missen zijn in het centrum van Winschoten.

Dag van de Duitse Eenheid
Drie oktober is een feestdag voor onze Oosterburen. Het is namelijk de Dag van de Duitse Eenheid, de verjaardag van de Duitse hereniging in 1990.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button