Algemeen

UPDATE: Straatverlichting kapot: deel Bomenbuurt in het donker

- advertentie -

Winschoten – De redactie van OldambtNu.nl krijgt meerdere meldingen over defecte straatverlichting in Winschoten, hierdoor zitten diverse straten in de Bomenbuurt al 5 dagen zonder verlichting. De bewoners maken zich zorgen om de veiligheid.

- advertentie -

Vorige week was er al een storing in Plan Zuid. Bij de gemeente Oldambt zijn inmiddels meerdere meldingen gemaakt. Zij leggen uit waar het euvel zit: “Er zit een storing bij de kabels van netwerkbeheerder Enexis. De storingen zijn bekend en Enexis probeert dit op korte termijn op te lossen.”

Melding maken
De redactie is blij met tips, alleen moet u zelf wel een melding maken. Werkt de verlichting in uw straat ook niet? Maak dan eenvoudig een melding via de website van de gemeente Oldambt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button