Regionaal nieuws

Activiteiten Dinopark Landgoed Tenaxx in Wedde in herfstvakantie

- advertentie -

Wedde – In de herfstvakantie is Dinopark Landgoed Tenaxx in Wedde van 15 tot en met 23 oktober dagelijks geopend met speciale openingstijden van 14:00 tot 20:00 uur. In het sfeervol verlichte park zijn allerlei leuke herfstactiviteiten te doen.

- advertentie -

Drie maal – op 17, 20 en 23 oktober – zijn er pompoenendagen, waarbij je onder leiding van ranger Richard van een pompoen je eigen dinokop kunt maken. Als het donker wordt, kun je op die dagen marshmallows roosteren bij het kampvuur. Ook is er twee keer een Dinolaserdance met dansende dino’s en een lasershow door Showlaser Blijham, op 15 en 22 oktober. Op woensdag 19 oktober kun je samen met de ranger broodjes en pannenkoeken bakken bij het kampvuur.

Daarnaast is er op 16, 18 en 21 oktober een Sp(r)ookjestocht. Op allerlei plekken in het park zijn bekende sprookjes uitgebeeld. Maak onder leiding van ranger Richard een mooie wandelstok-met-lichtjes en neem deze mee als je langs alle sprookjes gaat.

Ook als het minder goed weer is, is er van alles te doen in het museum en de verwarmde tent. Er is een overdekte boogschietbaan en dinoschietkasteel, je kunt kristalbollen kraken, dinotanden of edelstenen zoeken en onder de microscoop bekijken, vulkanen maken in de 3D-zandtafel, rijden op een bewegende dino, dino-memory spelen op de funfloor, glijden op de dinoglijbaan, spelen in het speelhuisje en nog veel meer. Bij de entreeprijs is 1 snackmenu per persoon inbegrepen.

Meer info, openingstijden en prijzen: www.familieparken-tenaxx.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button