Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Activiteiten in Het Groninger Landschap

- advertentie -

Regionaal – Het Groninger Landschap organiseert weer een breed scala aan leuke activiteiten in oktober. Hieronder vindt u een paar, kijk ook op de website van Het Groninger Landschap voor tijden, prijzen en aanmelden.

- advertentie -

Punt van Reide
16 oktober: Wandeling Punt van Reide. Wandelen o.l.v. gidsen in een gebied dat vanwege de hoge natuurwaarde het hele jaar gesloten is. Dus een unieke kans om te zien wat dit gebied dan zo uniek maakt. Laarzen of waterdichte schoenen is sterk aan te raden.

Start vanaf bezoekerscentrum Dollard, Dallingeweersterweg 30 Termunten om 11.00 uur en het duurt tot ongeveer 13.30 uur. Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht.

Ennemaborg
16 oktober: Herfstwandeling bij de Ennemaborg. Wat doet de herfst met een landgoed? Onze gidsen vertellen hoe de dieren en planten zich opmaken voor de herfst en wat dit met de flora en fauna doet. We wandelen over het landgoed dus iedereen die goed ter been is kan mee evenals kinderen.

Start vanaf het Koetshuis om 13.00 uur de tocht is ongeveer 6 km lang, laarzen of waterdichte schoenen is aan te raden. Gratis deelname.

Bourtange
16 oktober: Herfstwandeling Bourtange. Speuren naar sporen van de herfst en de aankomende winter. Hoe kun je zien dat de winter nadert maar zijn er ook nog sporen van de zomer te vinden? Kinderen vanaf 6 jaar kunnen meelopen, laarzen of waterdichte schoenen is aan te raden, honden zijn niet toegestaan.

Start in de vesting bij Terra Mora om 13.30 uur. De tocht is ongeveer 6 km, deelname is gratis aanmelden is verplicht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button