Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

BiebLab Live: online quiz voor kinderen

- advertentie -

Winschoten – Kijk woensdag 26 oktober naar BiebLab Live: hét liveprogramma van de Groningse bibliotheken. Deze maand spelen we in de uitzending de Grote BiebLab Quiz via Kahoot. BiebLab is hét jeugdplatform van de Groningse bibliotheken. Elke week kan je op YouTube kijken naar series en liveshows.

- advertentie -

Woensdag 26 oktober kan je om 15.00 uur meedoen aan de Grote BiebLab Quiz. Vanuit de studio maken Jeroen en Jolanda van Biblionet Groningen er een doldwaze show van. Doe mee vanaf de bank en test deze maand je kennis over slimme weetjes, grappige feitjes en andere bijzondere wetenswaardigheden.

Schakel woensdag 26 oktober om 15.00 uur in bij BiebLab en kijk mee via youtube.com/bieblab.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button