Regionaal nieuws

Voor en na de winterstop in het Vestingmuseum Oudeschans

- advertentie -

Oudeschans – Ook al voelt het qua temperatuur alsof het voorjaar is, op zondag 13 november 2022 sluit het Vestingmuseum Oudeschans tijdelijk haar deuren voor de winterstop.

- advertentie -

Tot die tijd zijn, naast de vaste archeologische en geschiedkundige collectie, de prachtige etsen van Anna Mulder (Bellingwolde) en Erna Simis (Ter Apel) te bewonderen en vergeet vooral de vitrine die ter nagedachtenis aan Grietje en Nico Wolthek ingericht is niet: wát een verhaal!

In de cyclus, een kunstenaar/s van buiten Oudeschans – een kunstenaar uit Oudeschans die in het museum exposeert, opent het Vestingmuseum op vrijdag 17 maart 2023 weer de deuren met een expositie van de schilderijen van Marijke ten Wolde uit Oudeschans. Natuurlijk zal Marijke ook het kleine “museum”: de Pottenkaaste aan de Voorstraat op originele wijze inrichten.

Het Vestingmuseum Oudeschans (Molenweg 6) is op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Het zel weer veurjoar worden!

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button