Het Tafelhuis

Het Tafelhuis: Heerlijke Streken organiseert diner voor het goede doel

- advertentie -

Blauwestad – In december slaan de Ronde Tafel 41 Winschoten en OldambtNu.nl de handen ineen! Samen zetten wij ons als Het Tafelhuis belangeloos in voor het goede doel, De Voedselbank Oldambt & Pekela!

- advertentie -

Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen tijdens het evenement dat van 15 t/m 18 december plaats vindt in de Klinker in Winschoten. Hiervoor zijn we afhankelijk van donaties, groot en klein. Voor bedrijven bestaat er de mogelijkheid om een sponsorpakket af te nemen. Particulieren kunnen donaties doen via de website of in de Klinker, een VIP-tafel reserveren met vrienden of familie of via een van de vele andere initiatieven.

Heerlijke Streken
Een van die initiatieven waar we heel enthousiast van worden is die van Heerlijke Streken in de Blauwestad. Zij hebben een speciaal diner georganiseerd voor Het Tafelhuis op zaterdag 26 november. Een Mezze Shared Dining voor een speciale prijs van € 29,95 per persoon, waarvan er € 5 per diner naar Het Tafelhuis gaat.

Kom genieten van een proeverij van verschillende smakelijke gerechten. Reserveren kan via 0597-72688 of info@heerlijkestreken.nl

Heb jij ook een leuke actie opgezet? Laat het weten via info@tafelhuis2022.nl, wij helpen graag mee!

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button