Het Tafelhuis

Kijk hier LIVE de actie van Het Tafelhuis voor de Voedselbank Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Dit weekend slaan de Ronde Tafel 41 Winschoten en OldambtNu.nl de handen ineen! Samen zetten wij ons als Het Tafelhuis belangeloos in voor het goede doel, De Voedselbank Oldambt & Pekela!

- advertentie -

Lees meer op deze actiepagina waar ook de livestream te vinden is.

App of SMS naar 06 50 01 08 18 met een leuk bericht, of bel 0597 72 68 67! Ook is het mogelijk om een plaatje aan te vragen. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen in Cultuurhuis De Klinker.

We leven in een tijd waarin helaas steeds meer mensen gebruik moeten maken van deze voorziening. Het is verschrikkelijk dat dit moet in een welvarend land als Nederland, maar geweldig dat deze voorzieningen bestaan. Daarom steunen wij Voedselbank Oldambt en Pekela van ganser harte met deze editie van Het Tafelhuis.

Het Tafelhuis is hét Oost-Groninger radio-event van het jaar. Het Tafelhuis vindt dit jaar plaats van donderdag 15 tot en met zondag 18 december in het theatercafé van Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Serviceclub Ronde Tafel 41 organiseert deze lustrumeditie samen met OldambtNu.nl om geld in te zamelen voor de Voedselbank Oldambt en Pekela.

Het Tafelhuis is een lang weekend waarbij DJ’s uit de regio 72 uur achtereen in een glazen studio verblijven en daar 24 uur per dag radio maken.

Lees meer op deze actiepagina waar ook de livestream te vinden is.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button