Op stap

Kerstconcert in Nieuw Scheemda met Klaas Spekken en Joost van der Beek

- advertentie -

Nieuw Scheemda – Om in de kerststemming te komen nodigt de Culturele Commissie van Nieuw Scheemda en ’t Waar iedereen uit voor een sfeervol zondagmiddagconcert op 18 december om 14.30 uur in het kerkje aan de Hamrikkerweg van Nieuw Scheemda. De Groninger liedzanger Klaas Spekken zal de kerststerren laten schitteren met zijn hartverwarmende stem en de begeleiding van gitarist Joost van der Beek.   

- advertentie -

San Remo
In november j.l. werd Spekken vierde op het San Remo Senior Festival in Italië. Vol passie zong hij ‘In a very unusual way’ uit de musical ‘Nine’. Dit lied zal hij ook tijdens het kerstconcert ten gehore brengen. Van der Beek is een veelzijdige gitarist, componist en gitaardocent en toont een brede muzikale interesse. 

Datum : zondag 18 december 2022
Tijd     : aanvang 14.30 uur
Adres  : Hamrikkerweg 27, 9943 PA Nieuw Scheemda
Entree : € 10,-

Reserveren bij ankie.grooten@ziggo.nl 0598-446398

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button